eten,
drinken
& slapen

ELKE DAG LEKKER ETEN

Eet, drink en geniet

Wij houden van eten & drinken. En jij ook. Wij wisselen regelmatig onze menukaart. Omdat we werken met seizoensproducten, maar ook omdat jij elke dag lekker wilt eten. En niet elke dag hetzelfde. Dat begrijpen wij.

Streetfood gerechten om te delen, uitgebreid dineren of borrelen met wat lekkers erbij. De keus is aan jou! Ons motto? Geniet nooit met mate. Daarom serveren wij ook elke week een verrassende weekhap voor slechts €12,50. Lekker en makkelijk voor jou. En vriendelijk voor je portemonnee. Ook als je wat vaker komt eten!

Openingstijden
restaurant

maandag t/m woensdag 09:00 – 00:00 uur
donderdag 09:00 – 01:00 uur
vrijdag t/m zaterdag 09:00 – 02:00 uur
zondag 09:00 – 00:00 uur

Reserveer een tafel

Het reserveren van een tafel is heel eenvoudig. Klik op de ‘reserveren’ widget knop en vervolgens op de gewenste datum om een tafel te reserveren in ons restaurant.

WTF (WHERE’S THE FOOD)

Je bent om op te eten

Van guilty pleasures tot balansdagen. Van mag het ietsje meer zijn tot glutenvrij. Van kleine smulpaapjes tot grote eters. Van saladeprikkers tot meatlovers. We love it all.

Verrassend genieten van streetfood, beginnen met het dessert, onze á la carte gerechten (ook glutenvrij!), healthy breakfast, huisgemaakte appeltaart… Houd op, schei uit, het kan allemaal bij ons. Kom gauw lekker eten.