eten,
drinken
& slapen

ELKE DAG LEKKER ETEN

Eet, drink en geniet

Wij houden van eten & drinken. En jij ook. Wij wisselen regelmatig onze menukaart. Omdat we werken met seizoensproducten, maar ook omdat jij elke dag lekker wilt eten. En niet elke dag hetzelfde. Dat begrijpen wij.

Streetfood gerechten om te delen, uitgebreid dineren of borrelen met wat lekkers erbij. De keus is aan jou! Ons motto? Geniet nooit met mate. Daarom serveren wij ook elke dag een verantwoorde daghap voor slechts 9 euro. Gezond voor jou. En voor je portemonnee. Ook als je wat vaker komt eten!

Openingstijden

maandag & dinsdag 09.00 – 23.00
woensdag 09.00 – 00.00
donderdag t/m zaterdag 09.00 – 02.00
zondag 09.00 – 23.00

Reserveer een tafel


WTF (WHERE’S THE FOOD)

Je bent om op te eten

Van guilty pleasures tot balansdagen. Van mag het ietsje meer zijn tot glutenvrij. Van kleine smulpaapjes tot grote eters. Van saladeprikkers tot meatlovers. We love it all.

Onbeperkt genieten van streetfood, beginnen met het dessert, onze á la carte gerechten in juniorformaat, healthy breakfast, een gratis boefjesbord om eten van je ouders te stelen, huisgemaakte appeltaart, gratis eten op je verjaardag. Houd op, schei uit, het kan allemaal bij ons. Kom gauw lekker eten.

Woensdag: Bier + Burger = €15

| Evenementen | No Comments
Woensdag Burgerdag! Een goeie burger eet je bij ons natuurlijk elke dag, maar op woensdag is het extra leuk, want dan krijg je voor €15 een biertje, frietjes én een...

Menudeal: 3 gangen voor €25

| Evenementen | No Comments
We hebben een goeie deal voor je; een menudeal! Je kiest zelf voor-, hoofd- en nagerecht en betaalt maar €25. Betaal je liever helemaal niets? Strik dan een slachtoffer om...

Kom je slapen?

| Evenementen | No Comments

Bezoek jij Twente? Bij ons slaap je heerlijk centraal én voordelig. Voor slechts €65 slaap je met 2 personen in een moderne hotelkamer in hartje Hengelo.

eten, drinken & slapen

Stravinsky – van de keuken naar de slaapkamer